منتديات هالو دوت جدعان

قهلن و سهلن بكل شاب و كل فتاء .. قفشناك يا عم الزاير .. إنتا معانا النهردة فى منتديات هالو جدعان .. منتدى جامد موووووز .. مش هنقولك سجل .. هنقولك شوف بنفسك و أحكم لو عاجبك سجل و انضم مع الجدعان هتنورر .. هتبقا نجفة يعنى .. و أول ما تسجل صدقنى ، هنستقبلك أحسن إستقبال هنرش ورد بقه و هتبقا هيصة

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات هالو دوت جدعان

قهلن و سهلن بكل شاب و كل فتاء .. قفشناك يا عم الزاير .. إنتا معانا النهردة فى منتديات هالو جدعان .. منتدى جامد موووووز .. مش هنقولك سجل .. هنقولك شوف بنفسك و أحكم لو عاجبك سجل و انضم مع الجدعان هتنورر .. هتبقا نجفة يعنى .. و أول ما تسجل صدقنى ، هنستقبلك أحسن إستقبال هنرش ورد بقه و هتبقا هيصة

منتديات هالو دوت جدعان

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.





3 مشترك

    السلطة الإيطالية في مطبخك

    yassmine
    yassmine

    لســــــه قاعد لكــــــــم


    لســــــه قاعد لكــــــــم


    عدد الرسائل : 5620
    الإقآمهـ : ازيك يا ياسمين بجد ليكي واحشه فعلا واخبارك ايه كده واخبار المنتدى على ايديكي اوعي تكوني مش فكراني ازعل؟؟؟؟؟
    نقاط : 0
    تاريخ التسجيل : 03/01/2007

    السلطة الإيطالية في مطبخك Empty السلطة الإيطالية في مطبخك

    مُساهمة من طرف yassmine الإثنين 19 نوفمبر 2007, 12:10 am

    نكهات إيطالية في مطبخك السلطة الإيطالية

    السلطة الإيطالية في مطبخك 90015405


    من المعروف أن المعكرونة هي أحد الأطباق الرئيسية في المطبخ الإيطالي، وهناك عشرات الطرق المختلفة لإعدادها. وهي المكوّن الرئيس في لائحة الطعام الإيطالية الهوية، فضلاً عن مقادير أخرى معروفة بالنكهات الفريدة التي تضفيها على الطعام.

    المقادير

    500 غرام من المعكرونة
    حبة من الفلفل الرومي الأخضر، مقطعة إلى شرائح
    حبة من الفلفل الرومي الأحمر، مقطعة إلى شرائح
    حبة من الفلفل الأصفر الرومي، مقطعة إلى شرائح
    ملعقتان من زيت الزيتون
    ربع كوب من عصير الليمون
    نصف ملعقة من إكليل الجبل
    نصف ملعقة من الصعتر البري
    ربع كوب من الزيتون المقطع إلى شرائح
    ملح حسب الرغبة


    طريقة التحضير

    في قدر، يوضع الماء مع إضافة الملح وقطرات من الزيت، ويغلى.ثم، توضع المعكرونة فيه لمدة
    12 دقيقة، لتصفى بعدها وتبرد.
    في وعاء، توزّع المعكرونة ويسكب فوقها عصير الليمون والزيت والأعشاب. ثم، تخلط مع نصف كمية الفلفل الرومي ونصف كمية الزيتون.
    يرتب هذا المزيج في طبق التقديم، ويزيّن بالكمية المتبقية من الفلفل الرومي والزيتون.
    وبالهنا




    MeMo
    MeMo
    المـديـر العـــام
    المـديـر العـــام


    [ Mms ..~ : السلطة الإيطالية في مطبخك Mms-25
    الجنس : ذكر عدد الرسائل : 2252
    هوايتى : النــــت
    العمل : العمل عمل ربنا
    الإقآمهـ : هنا أهوه
    نقاط : 201
    تاريخ التسجيل : 02/01/2007

    السلطة الإيطالية في مطبخك Empty رد: السلطة الإيطالية في مطبخك

    مُساهمة من طرف MeMo الأربعاء 03 سبتمبر 2008, 4:09 pm

    الله عليكى يا ياسمين ، هوه دا الشغل والله ، تسلم إيدك
    elissarah
    elissarah

    لســــــه قاعد لكــــــــم


    لســــــه قاعد لكــــــــم


    الجنس : انثى عدد الرسائل : 101
    هوايتى : casablancaaaa
    العمل : taliba
    الإقآمهـ : casablanca.elmaghreb
    نقاط : 0
    تاريخ التسجيل : 28/08/2008

    السلطة الإيطالية في مطبخك Empty رد: السلطة الإيطالية في مطبخك

    مُساهمة من طرف elissarah الأربعاء 03 سبتمبر 2008, 5:17 pm

    waaa lala yassmine ra ma kaynch 7sen men chabakiya diyal ghita.hihihiiiiiii

      مواضيع مماثلة

      -

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة 26 أبريل 2024, 8:58 pm