منتديات هالو دوت جدعان

قهلن و سهلن بكل شاب و كل فتاء .. قفشناك يا عم الزاير .. إنتا معانا النهردة فى منتديات هالو جدعان .. منتدى جامد موووووز .. مش هنقولك سجل .. هنقولك شوف بنفسك و أحكم لو عاجبك سجل و انضم مع الجدعان هتنورر .. هتبقا نجفة يعنى .. و أول ما تسجل صدقنى ، هنستقبلك أحسن إستقبال هنرش ورد بقه و هتبقا هيصة

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات هالو دوت جدعان

قهلن و سهلن بكل شاب و كل فتاء .. قفشناك يا عم الزاير .. إنتا معانا النهردة فى منتديات هالو جدعان .. منتدى جامد موووووز .. مش هنقولك سجل .. هنقولك شوف بنفسك و أحكم لو عاجبك سجل و انضم مع الجدعان هتنورر .. هتبقا نجفة يعنى .. و أول ما تسجل صدقنى ، هنستقبلك أحسن إستقبال هنرش ورد بقه و هتبقا هيصة

منتديات هالو دوت جدعان

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.





2 مشترك

    بيتزا المعكرونة

    yassmine
    yassmine

    لســــــه قاعد لكــــــــم


    لســــــه قاعد لكــــــــم


    عدد الرسائل : 5620
    الإقآمهـ : ازيك يا ياسمين بجد ليكي واحشه فعلا واخبارك ايه كده واخبار المنتدى على ايديكي اوعي تكوني مش فكراني ازعل؟؟؟؟؟
    نقاط : 0
    تاريخ التسجيل : 03/01/2007

    بيتزا المعكرونة Empty بيتزا المعكرونة

    مُساهمة من طرف yassmine الأربعاء 14 فبراير 2007, 10:05 am

    السلام عليكم
    المقادير:

    زيت1
    كيس معكرونة1
    بصل1
    فلفل5
    طماطم مقشرة1
    علبة فطر مقطع1
    علبة نقانق½
    علبة معجون طماطم½
    علبة مرتديلا كبيرة½
    كوب زيت زيتون ½
    فنجان ماء
    زعتر بري
    زيتون مقطع
    جبنة شيدر للتزيين
    طريقة التحضير:
    نضع القليل من الزيت في قدر كبير ثم نقلي البصل (بصل مفروم ناعم) غلى أن يذبلنضيف عليه الفلفل (مقطع تاعم) و نقلبه غلى أن يذبلنضع في قدر آخر الماء و الخمس حبات طماطم على أن يغلي و نقشرهم و نقطعهم ناعم و نضيفهم فوق البصل و الفلفل و نحركهم قيلانضيف عليهم ½ كوب ماء و نغطي القدر إلى أن يغلي لمدة تقريبا 10 دقائق إلى أن يتجانسوبعد أن يغلي الخليط نضيف عليه (النقانق و المرتديلا و الفطر) المقطع قطع صغيرة و نحركهم جميعهم و نضيف فوقهم ½ كوب زيت الزيتون و نحركهم جيدا كي يمتزجو سويانضيف المعكرونة التي سبق سلقها و نقلب الخليط وو أخيرا نضيف الزيتون حسب الرغبة و نتركها مدة عشرة دقائق على نار هادئة كي تمتزج جيدا.لتقديم أفضل نضع العكرونة بعد الانتهاء من طبخها في صينية (بايركس) و نوزع فوقها قطع الجبنة الشيدر أو أي جبنة قابلة للذوبان و ندخلها الفرن إلى أن تذوب الجبنة قليلا.... و بالهنا و الشفا,,,
    kimo
    kimo

    نيولوكــــــى بيتعــــامل


    نيولوكــــــى بيتعــــامل


    الجنس : ذكر عدد الرسائل : 84
    نقاط : 0
    تاريخ التسجيل : 24/01/2007

    بيتزا المعكرونة Empty رد: بيتزا المعكرونة

    مُساهمة من طرف kimo الأربعاء 14 فبراير 2007, 11:04 pm

    شكرا اخت ياسمين على موضوعك
    yassmine
    yassmine

    لســــــه قاعد لكــــــــم


    لســــــه قاعد لكــــــــم


    عدد الرسائل : 5620
    الإقآمهـ : ازيك يا ياسمين بجد ليكي واحشه فعلا واخبارك ايه كده واخبار المنتدى على ايديكي اوعي تكوني مش فكراني ازعل؟؟؟؟؟
    نقاط : 0
    تاريخ التسجيل : 03/01/2007

    بيتزا المعكرونة Empty رد: بيتزا المعكرونة

    مُساهمة من طرف yassmine الخميس 15 فبراير 2007, 4:21 am

    العفو اخ كيمو
    منور موضوعي
    وان شاء الله لا ترحمنا طلتك الجميلة
    اختك ياسمين

      مواضيع مماثلة

      -

      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين 20 مايو 2024, 5:04 am