منتديات هالو دوت جدعان

قهلن و سهلن بكل شاب و كل فتاء .. قفشناك يا عم الزاير .. إنتا معانا النهردة فى منتديات هالو جدعان .. منتدى جامد موووووز .. مش هنقولك سجل .. هنقولك شوف بنفسك و أحكم لو عاجبك سجل و انضم مع الجدعان هتنورر .. هتبقا نجفة يعنى .. و أول ما تسجل صدقنى ، هنستقبلك أحسن إستقبال هنرش ورد بقه و هتبقا هيصة

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات هالو دوت جدعان

قهلن و سهلن بكل شاب و كل فتاء .. قفشناك يا عم الزاير .. إنتا معانا النهردة فى منتديات هالو جدعان .. منتدى جامد موووووز .. مش هنقولك سجل .. هنقولك شوف بنفسك و أحكم لو عاجبك سجل و انضم مع الجدعان هتنورر .. هتبقا نجفة يعنى .. و أول ما تسجل صدقنى ، هنستقبلك أحسن إستقبال هنرش ورد بقه و هتبقا هيصة

منتديات هالو دوت جدعان

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.





    حساء السبانخ باللحم

    yassmine
    yassmine

    لســــــه قاعد لكــــــــم


    لســــــه قاعد لكــــــــم


    عدد الرسائل : 5620
    الإقآمهـ : ازيك يا ياسمين بجد ليكي واحشه فعلا واخبارك ايه كده واخبار المنتدى على ايديكي اوعي تكوني مش فكراني ازعل؟؟؟؟؟
    نقاط : 0
    تاريخ التسجيل : 03/01/2007

    حساء السبانخ باللحم Empty حساء السبانخ باللحم

    مُساهمة من طرف yassmine الثلاثاء 06 فبراير 2007, 5:42 am

    السلام عليكم
    المقادير


    1/4 كيلو لحم بدون عظم
    1كيلو سبانخ
    1بصل مقطع صغير
    1فص ثوم
    11/2 كاس طماطم مقطعة
    2ملعقة طعام صلصة
    2ملعقة صغيرة ملح
    1ملعقة صغيرة بهارات
    1ملعقة طعام زيت للقلي
    علبة حمص



    الطريقة

    اغسلي اللحم وضعيه في القدر وصبي عليه الماء المغلي ودعيه يغلي لمدة 5 دقائق دون ان تغطي القدر
    ثمة صفيه من الماء



    أحضري القدر وضعي فيه ملعقة من الزيت وأضيفي البصل والثوم وحركي حتى يصبح لونهما ذهبي ثم أضيفي اللحم وقلبيه لمدة دقيقتين ثم أضيفي الماء المغلي واتركيه على نار متوسطة لمدة 30 دقيقة
    أضيفي الصلصةوالطماطم الليمون الاسود والسبانخ والحمص واتركيهم على نار هادئة لمدة 15 دقيقة
    وبالهنا


      مواضيع مماثلة

      -

      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين 20 مايو 2024, 2:25 am